ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

ТОП  съвети при покупка, продажба, наемане и отдаване на имот

Съвети при покупка на имот

Ако сте решили, че е време да закупите недвижим имот и това Ви се случва за първи път, трябва да знаете, че това е сериозна инвестиция, към която е нужно да се подходи внимателно и с предварителна подготовка. При всички положения е хубаво да имате представа как протича този процес. Най-важно е да прецените дали да използвате услугите на агенция за недвижими имоти или ще се справите сами с организирането и ходенето по огледи, преговорите и документите, които неминуемо съпътстват една имотна сделка. Ето и няколко съвета, с които да Ви бъдем полезни:

Прочети Още...

Съвети при наемане на имот

Предлагаме ви няколко препоръки, които могат да ви спестят проблеми и ненужни разходи, когато НАЕМАТЕ жилищен имотКак можем да се предпазим от измами и да избегнем проблеми, когато решим да наемаме квартира? Всички, които са се сблъсквали с тази ситуация знаят, че е изключително трудно, изморяващо, изнервящо, понякога чак и стресиращо да си намерят нещо, поне близко до желания имот. Ето и нашите съвети:

Прочети Още...

Съвети при отдаване на имот под наем

Съвет №1:След като сте взели решение за отдаване на имота си под наем, е най-добре да се посъветвате с професионалист от агенция за Недвижими имоти. Вашата агенция не само ще Ви намери подходящ наемател, но ще Ви помогне и с юридически съвети, в преговорите за уточняване условията за наемане, при подписването на Договора за наем и при евентуални проблеми по време на наемния период.

Прочети Още...

Полезни съвети при продажба на имот

Продажбата на имот е важен въпрос, за който е най-добре да се доверите и да използвате услугите на професионалисти в имотния сектор. Предлагаме Ви няколко съвета, които ще са Ви от полза:

Прочети Още...

Задайте въпроса си

Не намерихте отговора на въпроса си? Задайте въпроса си чрез тази форма и ние ще отговорим на нашата електронна поща възможно най-скоро.

Контакти:

гр. Шумен
9700 ул. “Цар Иван Александър” 80
E-mail: office@imoti-silvi.bg
Phon: +359 894 444 532